ADAX NEO

a dizájn díjas norvég fűtőpanel

Egyedülálló külső kimagasló belső értékekekkel

norvég dizájn díjas, energia takarékos beállításokkal rendelkező elektromos fűtópanel. 2007-es bevezetése óta Skandinávia legtöbbet eladott terméke. Magyarországon több mint 10.000 otthonban és munkahelyen bizonyít a hideg napokon.

Az ADAX NEO egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket a fűtés világában. Kecses, korszerű kivitelét 2008-ban Norvég Dizájndíjjal honorálták. 

Az ADAX NEO „lelke” , egy egyedi fémösszetételű fűtőbetét és az elektronikus vezérlés melyeknek köszönhetően a nap és a hét különböző időszakaira hatékony beállításokat adhatunk meg, ezáltal akár 25% energiát tudunk megtakarítani. (A beépített digitális termosztát folyamatosan ellenőrzi a fűtendő helyiség hőmérsékletét és szavatolja a program hatékony energiafelhasználását.) 

A rendszer másik nagy előnye, hogy  szakember segítsége nélkül felhelyezhető, ezzel költséget takaríthatunk meg.

A 14 alapáras színválaszték a magyar fűtéspiacon egyedülállóan garantálja a kompromisszum mentes illeszkedést az enteriőrhöz.

 

Amiért a legtöbben választják az ADAX NEO-t…

☑️  Bárhol, ahol áram van 1 nap alatt kialakítható a fűtés

☑️  Nem igényel szervízelést, karbantartást

☑️  5 év cseregaranciával rendelkezik, mely 3 évvel hosszabbítható

☑️  Könnyen kezelhető, digitális termosztáttal szerelt

☑️  Egyedi fűtésbeállítás minden helyiségre

☑️  14 alapáras választható szín

 

Rendeljen most...

… és mi 48 órán belül kiszállítjuk Önnek a kiválasztott norvég fűtést!

Amennyiben kérdése lenne , hívja kollégáinkat a +36 20 955 2629 telefonszámon, írjon az ugyfelkozpont@nordart.hu e-mail címre, vagy  kérjen online ajánlatot.